ARRIBA LA FIBRA ÒPTICA A PONTÓS

Com ja us hem anat informant, l’Ajuntament fa mesos que treballa amb l’objectiu de portar la fibra òptica a Pontós el més aviat possible. En tot aquest temps hem contactat amb diferents empreses i operadores de telecomunicacions i hem estudiat les diferents possibilitats per fer viable aquest projecte. L’objectiu principal de l’Ajuntament és que totes les cases del municipi puguin tenir accés a una fibra òptica de qualitat al menor cost. Per això, és imprescindible desplegar una xarxa que permeti la lliure-competència i fomentar l’oferta a través de diferents operadores.

En les pròximes setmanes varies empreses començaran ja a fer el desplegament de la fibra òptica al nostre municipi. Aquest desplegament al principi no serà total, sinó que es farà per fases depenent de cada operadora. Això vol dir que en un període de tres mesos la xarxa ja podria estar funcionant. Les empreses que començaran a oferir fibra són: Goufone, Adamo i Girona Fibra (xarxa oberta de Guifi.net). Aviat començareu a rebre de les pròpies operadores informació detallada amb les diferents ofertes i condicions. Cada veí podrà decidir quina és l’opció que millor s’adapta a les seves necessitats.

Des de l’Ajuntament ens posem a la vostra disposició per a poder resoldre qualsevol dubte que tingueu relacionat amb el desplegament. Per a això podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del tel. 972 560 228 o per correu electrònic a ajuntament@pontos.cat.