PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA – 12 de setembre de 2022

Cartell informatiu // Taller i assessorament

Amb l’objectiu d’acompanyar a la ciutadania en l’aposta per la producció d’energia solar renovable “made in Empordà” s’ha adherit al projecte PUNT INFORMACIÓ ENERGÈTICA, liderat per l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (Consell Comarcal de l’Alt Empordà).

En aquest sentit, el municipi ofereix el dia 12 de setembre de 2022 un servei gratuït d’assessorament als veïns i veïnes amb l’objectiu de promocionar l’autoconsum solar fotovoltaic. Un tècnic us atendrà de manera personalitzada, a partir de les vostres dades reals de consum energètic, per tal d’instal·lar un autoconsum solar fotovoltaic al vostre habitatge o comerç. Aquest assessorament tindrà una durada aproximada de 45 minuts i es valorarà el cost, l’estalvi, el dimensionament, els ajuts i les bonificacions fiscals d’aquestes instal·lacions.

Al finalitzar cada ciutadà s’emportarà un informe personalitzat amb la instal·lació d’autoconsum solar fotovoltaic per al seu comerç o habitatge.

En cas que estigueu interessats caldrà realitzar una inscripció prèvia a: citaprevia.gestorn.com/altemporda o al 972 503 088, ext:402. Podeu consultar tots els assessoraments, tant de manera presencial com online al web de cita prèvia.

Per tal de fer un correcte assessorament cal portar de les últimes factures d’electricitat i consum tèrmic de l’habitatge.

A més, els dies 21 i 27 de setembre es realitzaran a Vila-sacra i Terrades dos tallers d’autoconsum solar fotovoltaic oberts a tothom en horari de 18:30 a 20 h per informar de manera pràctica i didàctica sobre el funcionament, els avantatges i els beneficis d’aquestes instal·lacions.